link til www.mediekunstnerne.comlink til www.prosjekthula.no
 
Norsk bokmål (Norway)English (United Kingdom)
Toppbanner

"Se hai qualcosa da dire dillo adesso, non aspettare che ci sia un momento più conveniente per parlare"

Niccolò Fabi


Forsiden | Blogg | Elementer filtrert på dato: juni 2012
Elementer filtrert på dato: juni 2012
tirsdag 19. juni 2012 18:41

Kollektivutstilling på Nes Kulturhus

I februar 2013 skal jeg tilbake til Nes Kulturhus og ha utstilling der. Men denne gangen skal jeg stille ut sammen med skulptør Ole Mauseth, og det gleder jeg meg veldig til! Han lager fantastiske skulpturer i stein og bronse. Vi jobber begge med ulike temaer, men har et treffpunkt i vår felles interesse og fascinasjon for dyr og natur. Så fra 2. - 10. februar 2013 er det dyra og villmark som herjer i Nes Kulturhus!:-)

Publisert i Hulebloggen
onsdag 13. juni 2012 18:04

Logo for Nannestad Uteteam

Vi fikk æren av å utvikle logo for Nannestad Uteteam. Tanken vi jobbet ut fra var å gjøre Nannestads kommunevåpen, som består av tre hestehover, litt kulere med inspirasjon fra tribal-mønster. Som vanlig tegnet jeg først ut logoen med tusj, før Frode overtok jobben med å digitalisere den og ferdigstille med tekst. Trykkejobben ble satt bort til et lite firma i nærområdet. Jakkene med den ferske logoen ble tatt i bruk for første gang på Nannestad-dagene nå i begynnelsen av juni. Et artig oppdrag!

Publisert i Hulebloggen
fredag 08. juni 2012 17:46

Lykke i en liten pappeske!

Tenk hvis man kunne fått så spennende post hver dag!;-) I og med at vi bor så langt uti skauen som vi gjør, og det er milelangt til nærmeste kunstbutikk, har jeg nå benyttet meg av vidunderlige internet og KEMs nettbutikk! Så i dag kom det en liten pappeske med maletuber og 1 liter med linolje. Kanskje rart man kan bli så glad for det, men - it made my day!;-) Nå er det en halvannen meter lang hai som skal få kjørt seg litt igjen! Ha en strålende dag alle sammen! Hilsen Sigrun :-)

Publisert i Hulebloggen