link til www.mediekunstnerne.comlink til www.prosjekthula.no
 
Norsk bokmål (Norway)English (United Kingdom)
Toppbanner

"Be an ambassador of yes, not a minister of no"

Pat Parelli


Forsiden | Blogg | Elementer filtrert på dato: november 2011
Elementer filtrert på dato: november 2011
torsdag 24. november 2011 15:51

Utstilling på Caferiet på nyåret

Heisann folkens!

Caferiet er en koselig kafé som ligger i Skarnes sentrum. Og her kan man gjøre mer enn å drikke deilig kaffe; man kan for eksempel også spørre om å få stille ut bildene sine ;-) Og nettopp det har jeg fått lov til! Her vises forskjellige utstillinger med jevne mellomrom, og på nyåret er det altså min tur. Det blir stas :-) Kommer tilbake med mer informasjon om tidspunktet når det er bestemt. Ha en fin adventstid så lenge :-)

Hilsen fra Sigrun

Publisert i Hulebloggen
tirsdag 08. november 2011 21:34

Hyttemesse i mars

Heisann folkens!

I mars skal jeg være med på messa Hytte 2012 på Norges Varemesse i Lillestrøm! Dette er en messe for hytte og fritidsbolig, og er den største messen av dette slaget i Norge med nærmere 130 utstillere. Påmeldingsskjema er sendt, og jeg har fått tildelt plass midt mellom hytteleverandører og diverse andre hytterelaterte firmaer..;-) Jeg kommer til å ha med meg eksempler på utsmykning av hyttedører, oljemalerier og diverse andre produkter som kan passe til hyttefolket :-) Dette blir veldig spennende, og jeg gleder meg til å være med! Datoene er 22. - 25. mars. Mer info kommer seinere når det nærmer seg! :-)

Publisert i Hulebloggen
tirsdag 01. november 2011 17:35

Okkuper Stortinget - The Movie

Det er snodig med ting som kommer uten at du helt får det med deg, og plutselig lærer du om en verden du ikke helt visste eksisterte. Sånn var det litt med denne lille snutten.

Plutselig dukker det opp hashtags på Twitter som #OccupyWallStreet og #LibertyPark og meldinger om at kjendiser besøker demonstrantene i Liberty Park og vi snakker 1000-vis av demonstranter. WTF? Dette var da voldsomme ting jeg ikke har fått med meg! Og når det plutselig dukker opp en side på Facebook som heter Okkuper Norge som oppfordrer til å okkupere Stortinget 15 oktober og attac Norge sier at en slik aksjon har vært planlagt siden opptøyene i Spania startet i sommer, så tenker jeg at dette må jeg få med meg!

Siden min kjære skulle på jentetur den helgen, var det veldig grei timing for å dra en hel dag til byen for å filme demonstrasjon. Dette er min stemningsrapport fra en eklektisk demonstrasjon.

mvh Frode

Tekniske detaljer:

Klippet og fargekorrigert i Adobe Premiere Pro. Etterarbeid i Adobe After Effects

Musikk:
Conway Hambone "Revolution Eyes"
Rakoon "Spiritual Revolution"

Utstyr:
Nikon D7000, 18-105 mm f3.5-5.6, Benro rig, Zoom H2, Røde Video Mic, varm te på termos and varme klær...

Publisert i Hulebloggen