Norsk bokmål (Norway)English (United Kingdom)
 
Toppbanner

“I wish it need not have happened in my time,” said Frodo. “So do I,” said Gandalf, “and so do all who live to see such times. But that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us”


Forsiden | Jul
Jul

Jul i ProsjektHula!

Her i Mediekunstnernes Prosjekthule gjør vi oss klare til jul. Vi har spisset blyantene og varmet opp scanneren og gløggen, og kan tilby et utvalg av produkter vi mener kunne passe som gaver til en du er glad i!

Hvis du klikker på kategoribildene kan du få se hvilke produkter vi har i de ulike kategoriene. Kikk deg litt om, og se om du finner noe du liker!

Med vennlig hilsen oss i Prosjekthula!

Våre kategorier:

Portretter

Portretter

Et portrett er den perfekte gave til en du er glad i! Et portrett kan du gi til stolte besteforeldre, tussete dyreeiere eller foreldre som vil forevige det lille sjarmtrollet...

Sigrun tegner eller maler portretter basert på et eller flere bilder. Send bilde(r) pr e-post eller i posten, og bestem deg for teknikk og størrelse. Hvis du vil rammer vi det inn for deg. Enklere kan det ikke gjøres!=)

Under ser du eksempler på portretter Sigrun har laget før og hva de kostet. Prisen avhenger av størrelsen på bildet, teknikk og hvor mange som portretteres.

For priser klikk her... For bestilling, send en mail til post@mediekunstnerne.com

Se produkter...
Barneromsbilder

Barneromsbilder

Våre barneromsbilder er befolket med karakterer inspirert av kosedyr Sigrun husker fra sin oppvekst. Og så har det kommet til noen nye etterhvert. De som befolker serien nå er: Slange, Elefant, Sebra, Kanin og Drage.

De ferdige bildene er håndtegnet med tusj og fargeblyant på papir, scannet med høy oppløsning og digitaltrykket på syrefritt strukturpapir. Bildene kan leveres ferdig innrammet hvis du ønsker det!

For å bestille et av våre ferdige barneromsbilder, eller om du ønsker et spesialtegnet bilde (for eksempel med egne boktitler eller andre figurer), så nøl ikke med å ta kontakt!

Se produkter...
Personlige bilder

Personlige bilder

Et bilde laget spesielt til en du er glad i er en koselig og veldig personlig julegave. Sigrun har malt og tegnet pingviner, albatrosser, fjell og giraffer for å nevne noen av motivene som har blitt bestilt.

I og med at dette er en kategori som inneholder helt skreddersydde bilder, er det umulig å oppgi faste priser. Men kontakt oss gjerne for et pristilbud på din idé! For kontaktskjema, klikk her... Eller send en mail til post@mediekunstnerne.com

Se produkter...
Julekort

Julekort

De som befolker julekortene blir hos oss bare kalt for "Gjengen". De er en eksentrisk gjeng som har funnet sammen under taket vårt. Gjengen består av vegetartigeren Singh, ADHD-pingvinen Pernille, den meksikanske nakenhunden Carlos, den tidligere forsøkssjimpansen Kyrre, det homofile neshornet Stig, wannabe-gangster-rapper-vaskebjørnen Børre (aka Dawg) og missedronningen Patricia. Disse prøver å bringe julestemningen inn i de tusen hjem på sin egen snurrige måte...

Kortene er doble, og leveres med konvolutt.

Pris pr kort: 20,- Pris for 10 stk: 150,-
Ta kontakt med oss, eller send en mail til post@mediekunstnerne.com for å bestille!

Se produkter...
Digitaltrykk

Digitaltrykk

Her finner du digitaltrykk av noen av oljemaleriene til Sigrun. Trykkene passer i rammer på 30 x 40 cm, og leveres med ramme og passepartout hvis det er ønskelig. Med ramme og passepartout koster trykkene 750 kr. Bildene er trykket med profesjonelt utstyr på syrefritt papir.

For bestilling, bruk kontaktskjemaet vårt eller send en mail til post@mediekunstnerne.com

Se produkter...