link til www.mediekunstnerne.comlink til www.prosjekthula.no
 
Norsk bokmål (Norway)English (United Kingdom)
Toppbanner

"Hva er mennesket uten dyrene? Hvis alle dyr var borte, ville mennesket dø av åndelig ensomhet"

Høvding Seattle


Home | Blog | Items filtered by date: January 2012
Items filtered by date: January 2012
Tuesday, 24 January 2012 10:44

Forberedelser til hyttemesse

Hallo folkens!

Her går det mye i forberedelser til hyttemesse om dagen. Det blir diverse malerier og tegninger som skal med til Norges Varemesse i mars, og her er en liten smakebit på noe av det som er under produksjon..;-)

Ellers får vi oppdateringer fra arrangøren om at veldig mange utstillere er på plass til årets messe, og forberedelsene i full gang på alle hold. Dette blir spennende! Er du i nærheten av Lillestrøm mellom 22. og 25. mars, så kom innom en tur da vel!;-)

Vennlig hilsen Sigrun

Published in Hulebloggen
Saturday, 07 January 2012 15:40

Nytt år, ny logo!

Hva bedre enn å starte det nye året med en ny logo? De siste par årene har firmaet vårt gjennomgått en liten stille revolusjon. Vi fokuserer nå for alvor på det vi elsker mest av alt å holde på med, nemlig kunst og film/medier. I den forbindelse følte vi at logoen måtte komme med inn i den nye tiden.

Det har vært en spennende prosess å skulle redesigne seg selv, og vi er stolte av resultatet. Målet vårt var å få en logo som representerer kombinasjonen av kunst og medier. Vår "underavdeling" Prosjekthula har også fått ny logo, og den er også tatt i bruk øverst på denne siden. Under ser du den nye firmalogoen.

Hilsen Sigrun og Frode!

Ny firmalogo

 

Published in Hulebloggen