link til www.mediekunstnerne.comlink til www.prosjekthula.no
 
Norsk bokmål (Norway)English (United Kingdom)
Toppbanner

"Be an ambassador of yes, not a minister of no"

Pat Parelli


Home | Blog
Blog
21 November 2013

Dogs4all 2013!

Written by Sigrun Werner

Forrige helg ble tilbrakt på Dogs4all; hundemesse på Norges Varemesse på Lillestrøm. Det var første gang vi var her som utstillere, og dette må være tidenes triveligste messe. Dagene var fylt av hyggelige folk og firbeinte sjarmtroll!

Vi hadde stor stand midt i hall B, der vi viste fram tegninger, malerier og portrettegning. Tusen takk til alle dere som kom innom oss!! Vi setter utrolig stor pris på alle koselige besøk, prater og tilbakemeldinger, og dette gir oss massevis av inspirasjon!

Under følger noen bilder fra helgas begivenheter! Blir nok ny hundemesse på oss, så forhåpentligvis sees vi igjen da? Men nøl ikke et sekund med å ta kontakt med oss før den tid hvis det er noe vi kan hjelpe deg med! :-)

Da er en innholdsrik messehelg over for denne gang!

Villmarksmessa 2013 gikk av stabelen på Norges Varemesse på Lillestrøm 4. - 7. april, og vi er veldig fornøyde med helga. Masse hyggelige folk og spennende nye bekjentskaper, og som fremdeles forholdsvis ferske messedeltagere fikk vi mange lure tips av de litt mer erfarne stand-naboene våre. Sånt setter vi pris på!:-) Vår egen maskot Herah var på plass, og gjorde en hederlig innsats som messehund! Hun fikk mange nye venner blant både to- og firbeinte; Villmarksmessa er nemlig alltid en litt ekstra koselig messe fordi våre firbeinte venner også er hjertelig velkommen.

Tusen takk til alle dere som kom innom oss og gjorde helga vår til en flott opplevelse! Kanskje vi sees igjen neste år?:-)

Under ser dere noen bilder fra standen vår!

03 April 2013

Villmarksmesse 2013

Written by Sigrun Werner

Nå er det snart tid for Villmarksmessa 2013; i morgen braker det løs på Norges Varemesse på Lillestrøm!

Nå har disse 15 tomme kvadratmetrene i hall E blitt fylt med ting og tang, og det meste er på plass og klart for morgendagen. Vi har med oss mye bilder, både tegninger og oljemalerier, og produkter av forskjellig slag. Og messetilbud blir det også! ;-) Tar du turen innom Villmarksmessa så kom og besøk oss på stand nummer E05-18. Vi gleder oss til intense og morsomme messedager!

Åpningstidene på messa er 12.00 - 20.00 torsdag og fredag, og 10.00 - 18.00 lørdag og søndag. Velkommen!:-)

Med vennlig hilsen Frode og Sigrun

Her bedrives det for øyeblikket planlegging langt fram i tid! ;-) For i dag er det nemlig bestemt at jeg skal ha utstilling på Dovregubbens Hall neste sommer; sommeren 2014. Dovregubbens Hall ligger midt mellom Dombås og Hjerkinn, og har galleri, overnattingsmuligheter og en kjempekoselig restaurant. Det blir moro! Det er jo også en ypperlig mulighet til å få seg en liten ferie i den herlige Dovre-fjellheimen! Få ting passer vel bedre enn å la moskusen i gråblyant få være illustrasjonsbilde denne gangen..:-)

Hilsen fra Sigrun

26 February 2013

Villmarksmesse i april

Written by Sigrun Werner

Da er det klart at det blir ny Villmarksmesse på meg i april! For andre året på rad skal jeg ha stand under årets Villmarks-begivenhet på Norges Varemesse på Lillestrøm. Jeg får 15 kvm til rådighet, som skal fylles med tegninger og malerier. Detta blir moro! Må jo mimre litt, så her er filmen som Frode lagde fra fjorårets messe, satt sammen av timelapse-foto fra messehelga.

Datoen er torsdag 4. - søndag 7. april; første helga etter påske. Mer info kommer!

To av lokalavisene i området tok turen innom utstillinga vår; Raumnes, lokalavisa i Nes, og Romerikes Blad. Sånt liker vi! ;-) Under kan du se artiklene:

 
 
 

Da er utstillingen rigget ned og pakket sammen for denne gang. Ole er på vei hjemover til Nordmøre med skulpturer og pidestaller, og jeg har hentet siste ladning med bilder på galleriet, låst og levert fra meg nøklene igjen. Men gøy var det jammen!! Masse folk har vært innom, og mange interessante samtaler har det blitt. Ikke minst var det flott å stille ut sammen med Ole, noe som frister til gjentakelse. Så vi får se hva som skjer framover ;-) Nå er det på tide å kaste seg over noen tegninger som skal gjøres ferdig. Takk for denne gang! :-)

Hilsen fra Sigrun

 
 
 

En serie med 6 norske skogsdyr!

Ekorn Elg Gaupe Rådyr Rev Tiur

Additional Info

  • Pris: 4000,-
  • Teknikk: Tusj og fargeblyant på papir
  • Størrelse: 50*50 cm

En serie med mange dyr!

Firfirsle Flodhest Frosk Hest Høylandsfe Lemur Papegøye Rev Surikat Ulv

Additional Info

  • Pris: 3000,-
  • Teknikk: Tusj og fargeblyant
  • Størrelse: 50*50 cm
04 February 2013

Vernissage i Nes Kulturhus!

Written by Sigrun Werner

På lørdag åpnet Ole Mauseth og jeg vår felles utstilling i galleriet på Nes Kulturhus. Det ble en kjempekoselig dag, med mange kjente, kjære og ukjente vernissage-gjester. Det varmer to kunstnerhjerter at så mange tok turen for å dele dagen sammen med oss, så tusen takk til alle dere som kom og var sammen med oss!:-) Etter vernissagen tuslet mange av oss bort til El Nero restaurant rett i nærheten, der vi ble tatt godt vare på og vartet opp av hyggelige servitører. To fornøyde utstillere avsluttet dagen med et glass portvin (eller to..) sammen med gode venner og med fyr på peisen. For en dag!

Nå er jeg klar for utstillingsuka, og kommer til å være der en god del de neste dagene. Så stikk innom for en titt og en prat!;-)

Under ser dere noen bilder fra lørdagens åpning:

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next > End >>
Page 1 of 9